Nov 7, 2005, 9:08 PM

Някъде 

  Poetry
1143 0 5
Н Я К Ъ Д Е

Някъде, в забързаното време,
някъде, в препускащите дни,
някъде ще мога да намеря
мойта половинка - ти ли си?

Някъде Съдбата ще ни срещне,
някъде ще чуя твоят глас,
някъде със поглед ще ми кажеш:
"Тебе търсих,Мила - твой съм аз!"

Някъде смехът ни ще се слее,
някъде ще приютим тела,
някъде ще можем да живеем
и да преоткриваме света.

Някъде, където болка няма
някъде ще бъдеме добри
някъде...ала къде е пътят?
Дай ми знак и ми го покажи!


11.10.2005

© Павлина Драгова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??