Nov 14, 2006, 10:27 AM

Някъде кралицата 

  Poetry
518 0 1

Някъде кралицата

Зад тези стъклени очи

Крие в себе си момичето

Което е била преди

 

Някога, изкуствено обичана

Спомените във главата си реди

И преди да я убиете

Си спомнете, че и нея я боли

 

06.10.2004

© Десислав Илиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??