Jan 29, 2007, 5:26 PM

Няма 

  Poetry
854 0 12

Аз няма да искам пак да те срещна

и пак да те грабна с очи,

няма да казвам колко си грешна,

колко си праведна, колко боли.

Аз няма да моля пак да си моя

и няма да искам с ръка да те спра,

в спомени общи няма да ровя

и няма да търся в теб любовта.

Аз няма да скитам самотен в мрака,

напразно в прозореца твой да се взирам,

и няма неволно, уж дълго да чакам,

и силно да трепвам, щом те съзирам.

 

 

© Диньо All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??