Mar 29, 2005, 10:54 AM

Няма 

  Poetry
905 0 1

О, любовта, това неземно чувство,
ти възвърна във сърцето ми пусто.
О, кралице с красота неземна,
ти за мен си тъй вълшебна.

Сърцето ми за теб мечтае,
душата ми за теб ридае.
От твоята усмивка аз да се омая,
не, не искам да му виждам края.

Всеки твой поглед лъчезарен,
оставя в мен спомен траен.
Всяка твоя усмивка искряща,
в сърцето ми любов препраща.

Красотата ти ще бди в душата моя,
която ще е винаги и твоя.
Сърцето си на теб поднасям
и последни думи произнасям:
               Обичам те!!!

© Павел Стайков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??