Nov 4, 2022, 9:02 AM

Няма 

  Poetry » Free verse
215 0 0
НЯМА

да призная колко ме беляза

усмивката ти преди хиляди лета,

болежката от лявата страна

няма да призная.

Сега съм есенна жена,

ръцете ми са пълни с деца, листа и птици.

Няма да призная

без тебе колко празни са ръцете ми.

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??