Feb 28, 2015, 11:51 PM

Няма да стана 

  Poetry
374 0 1

Няма да стана по-тиха,
по-нежна, търпелива или добра,
но пък все ще съм усмихната,
когато скачам в пропастта. 

 

Няма да стана по-разумна,
по-успяла, спокойна или подредена, 

но ще измислям разходки безумни,
когато другите спят уморено. 

 

Няма да стана по-вярна, 

по-представителна, по-смирена. 

Но и ти само в лудост светиш лъчезарно.
Не искаш ли да се изгубиш някъде с мене? 

 

28.02.2015г. 

гр. Сопот

© Събина Брайчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • аз лично не бих устоял на такова примамливо предложение...
Random works
: ??:??