Mar 22, 2008, 6:00 PM

Няма да забравя тебе 

  Poetry » Love
586 0 2

Малко, красиво, наивно момиче бях в твойте очи,

малка магьосница,

но с много мечти.

Исках в живота ми да си точно ти,

ала съдбата от мен те отдели.

Ще срешна друг след време,

друга обич тъй красива,

но няма да забравя тебе,

във който щастието открих,

което съдбата ми отне след време.

© ВАЛЕНТИНА СПИРОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??