Nov 12, 2020, 5:16 PM

Няма как да зная 

  Poetry
271 0 0

 

Лъжа ли, истина ли? Няма как да зная.
От неяснотата, малко съм сърдит.
Кога ли всъщност всички ще узнаем,
какво е закодирано в КОВИД?

 

Измряха хора възрастни и млади,
но ни един престижен политик
във всички паникьосани държави,
но аз уви, не съм аналитик.

 

Аз просто си задавам куп въпроси
за този непонятен геноцид,
а те като врабчетата са боси
и чиририкат само името КОВИД...

 

Каква ли криза, живите ни чака?
Светът като казан във Ад кипи.
Всички сме се топнали в батака...
Какво са днес две хубави очи?

 

Лъжа ли, истина ли? Няма как да зная.
Пандемията, ни е вече бит.
Да хвърлим маските завинаги, мечтая.
Да победим и вирусът КОВИД!!!

 

© Валентин Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??