Jul 30, 2008, 2:23 PM

Няма те 

  Poetry
655 0 9

Тъжно е, призрачно тъжно,
тишината се стича на капки
от очите. Сънят се превръща
в бегъл спомен - отминало щастие.


Бяло е... ледено бяло,
цветовете се скриха в дъгата,
само сивото в мен оцелява
и се вкопчва от страх във душата.


Няма те, още те няма,
а и аз вече трябва да тръгвам,
знам, че някъде още ме чакаш,
но посоките с теб пак сме сбъркали.

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??