Пострадала...
Ранена тежко...
Не съм!
Залъгвам се!
Усмихвам се!
Щастлива
наричам се...
Падам,
затъвам в калта,
изправям се,
спъвам се пак!
Сама!
От страх
да не нараня!
Рискувам
когато си тръгвам...
Надежди
невложени,
скитат се,
затъват в прах
и стареят си...
Тъмно е
в средата
на лъча светлина.
Караш ме да се лутам
между „аз"
и аз...
Помощ,
нечакана,
разкрива прозрението,
че страдам,
защото губя себе си.
Или няма я
онази, твоята
съвършена мечта.
Пълна с недостатъци
тегне,
мъчи се сама.
Израства морално.
Убива миналите неща.
Крачката днес
е уверена,
а сърцето...
Не, не пази спомена!
„Преди" не е товар,
аз знам,
аз знам!
Толкова съм сигурна...
Толкова искрена!
Мълча...
Красиво мълча,
за да пиша.
Да е на моята!
Думите...
Ах, думите...
Де да бях няма...
© Натали All rights reserved.