Nov 4, 2016, 8:00 PM

Нюанси 

  Poetry
448 0 0

 

Разпокъса се светът

                      на осем,

всеки е най-прав...почти,

                      на косъм.

Гледна точка, спор...

                      без смисъл,

после и денят изглежда

                           кисел.

От увереност голяма

                      полза няма;

че цветът един е,

                       е измама!

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??