Oct 4, 2017, 10:47 AM

Нюанси 

  Poetry
739 1 8

 

Есенен листопад.  

Шумят в краката ми

пожълтели листа,

гнезда сиротни

между клоните тъмнеят.

Тишина е

с усещане за зима…

 

Но в мен

топлина разлива

мисълта,

че те има.

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??