Jan 3, 2006, 5:33 PM

„О, ...” 

  Poetry
781 0 0

„О, ...”

 

О, ти, красота неземна,

властваща над всичко на света,

не съм достоен, за да зърна

безбройните ти чудеса.

 

На където да погледна,

все тебе виждам аз,

на тебе, ненагледна,

възхищавам се в тоз час!

© Балрог All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??