Jul 18, 2011, 12:18 AM

Оазис 

  Poetry
513 0 9

 


Небето е самотно -

без облаче,

само с това неуморно слънце,

увиснало най-горе

с парещата си усмивка,

която на росата не позволява

повече от миг да се задържи.

И вятърът го няма -

на сянка някъде се спотаява.

Дори птиците

на синевата не се радват,

а в прегръдката на клоните се крият

и с листата разговарят шепнешком.

Зной във въздуха трепти.

 

Само твоята усмивка

ободрява.

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??