May 21, 2020, 12:30 PM

Обади ми се! 

  Poetry » Civilian
784 1 3

 

 

Обади ми се!

Как си?

Да се видим по Скайп.

Неплатените такси

ще оставим за май.

 

Обади ми се!

Как са

монотонните дни?

Този свят ще навакса

Всеки пропуск . Помни!

 

Обади ми се!

Чувствам,

че ме мислиш и ти.

По площадите пусти

се разхождат мечти.

 

Обади ми се!

Става

в битието пре-лом.

Виртуална забава,

си спретни мълчешком.

 

Обади ми се!

Зная,

че ще дойдеш при мен

и заспалата стая

ще запей.

Някой ден …

 

 

 

© Дияна Ханджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Покъртително!
    "...и заспалата стая

    ще запей."

    Дано!
  • Живей!А този някой дано го прочете и се обади....дано не само ей така!
  • Чудесно е някой да ти се обади ей така - Само да те чуе... Хубав стих!
Random works
: ??:??