Sep 5, 2010, 7:32 PM

Обещай ми! 

  Poetry » Love
1366 0 0

Обещай ми любов като в приказките, която никога не свършва,

обещай ми да бъдеш до мен, дори когато всеки си тръгва.


Обещай ми да не пускаш ръката ми никога

и да ме обичаш повече от всякога.


Обещай ми, че лъжите на хората

не биха попречили да сменим посоката.


Защото  заедно,  ръка  за  ръка, 

бихме могли да се справим дори със света!

© Вержиния Илиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??