Ще дойдат добри времена.
О, не - не чакай да помня излишното.
Ще прегорят още много лета,
с хляб от пшеницата и сока от вишните
ще дойдат добри времена.
Превити от спомени ще бъдат лозите,
ще си спомнят очите ми много места.
И по-истински някак ще бъдат сълзите.
Ще дойдат добри времена,
в които повече ще значат нашите истини.
Ще опазим кръвта си в наши деца,
ще бъдат страстите вече прелистени.
Ще дойдат добри времена,
вярвай ми, ще те съхраня за тогава,
когато примирен ще опреш глава
на моята гръд, готова да дава.
Ще дойдат добри времена,
светът ще те смири, но не тъжи,
ела да се спрем на наша земя,
нека имаме нашите дни...
© Евкалипт All rights reserved.