Dec 10, 2020, 10:09 PM

Обет без обещания... 

  Poetry » Love, Free verse
573 0 2


Обет без обещания...

 

Завали в мен, сякаш си дъжд
и без това всяка капка е в очите ти.
Повей ме, сърцето ми отнеси с теб
и без това импулса във вятъра си ти.
Студен или топъл, повявай ме пак.
В огъня си завинаги ме прибери 
и без това си лъчите на слънцето.
Слънцето, което стопли живота ми.
Ти си земята под краката ми.
Небето в един безкраен необят.
Ти си причината слънцето да изгрява.
Цветята да разцъфтяват дори през нощта.
Ти се грижиш за мен както никой друг.
Сякаш съм цветето в градината ти.
Дари ме със щастието сърцето ми
да бъде целия ти свят…
Ти също си светът за мен!
Живецът във всяка капка живот.
Любовта, която не мога да отрека.
Животът от който няма да се откажа.
Ти си преди всичко останало.
Заставам зад гърба ти, каквото и да става.
Винаги ще пазя гърба ти, мое либе!
Ще се пазим и ще се обичаме!
А животът нека да върви,
щом един в другиго живеем…
От обещания нужда нямаме,
стига ни само да се обичаме…

 

 

© Лили Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??