Apr 18, 2014, 10:03 PM

Обич 

  Poetry » Love
458 0 0

Обич

Срещнали се две деца

и изгряла любовта.

Тя била тяхната сила,

техния смисъл в живота.

 

Приятелството светло

продължило то навеки.

Живеели те със мисълта,

че животът е игра.

 

Но минали години

и те разбрали,

че животът не е игра,

а съвкупност от решения.

 

Годините минават,

а те остават неразделни -

две деца с усмивки светли

и с души като на феи.

 

Тяхната приятелска обич

превърна се от една игра

в най-прекрасната обич на света -

обичта на две пораснали деца.

© Станимира Гарванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??