May 7, 2021, 5:07 PM  

Обич 

  Poetry » Love, Phylosophy
419 0 1

                         Обич

 

В този свят безумен, хаотичен... човек

разбира че в онзи миг когато е обичал

в забързаният ни живот, без ценностния век,

наистина живял е, в любов се е вричал.

 

Обич за децата с душичките малки красиви,

за добрите им сърца, за очичките им живи.

И те децата му обичат го чисто, от душа,

ще продължат по стъпките му, пътя му на света.

 

Обич към Бога, Иисус Христос, създателят наш,

поклон пред него, в дома му, пред старата икона.

Приемете го в душите си хора, той е и ваш,

а той ще ви помага в трудности ,в беда, наистина.

 

Обич към любимата жена, това е любовта,

която е до теб сутрин, която ти е и в съня.

Когато е до теб тя в радост и в тъга,

за теб това е Тя , твоята истинска жена!

 

 

 

© Валентин Миленов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??