Feb 1, 2011, 10:42 PM

Обич 

  Poetry » Love
668 0 1

~~~Обич~~~


Остани до мен,

бъди мой приятел.

Бъди до мен,

дори когато плача.

Искам те,

желая те!

Чакам твоята милувка,

твоята прегръдка, целувка.

Ангелче прекрасно си на вид,

но под него дяволче се крие.

Мила си, нежна, добра,

ще те помня само със добро.


Ти си...

Единствена, неповторима,

шедьовър без стойност.

© Александър Бушев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??