Обич моя плаха и наивна,
повярвах ти за сетен път,
влезе мъж под кожата ми огнена и дивна
и открадна той сърцето ми напук.
Обичах го и макар да беше всичко тайно,
силно се надявах да бъде и безкрайно.
Устните му, убийствено игриви,
бяха моите любими,
а думите му толкова красиви,
манипулираха ме, въпреки да бяха
видимо лъжливи.
Всичко беше забранено и това
възбуждаше ни най.
Желанието беше голямо,
а последствията щяха да са пагубни май.
Но нима бе грешно щом привличането
надделя и отдадохме се ние тъй нетърпеливо
веднага щом огънят ни завладя.
Жадувах аз тихичко за него и сънувах
срещите ни всяка нощ,
ала на него бързо му омръзна
и студ в очите му видях,
така всичко осъзнах.
Играеше си той играта и мислеше
ме за глупачка.
Отреди ми ролята на жертва
и доверието ми проигра.
Обич моя плаха и наивна,
зная аз как боли сега,
всичко даде и всичко ти отнеха,
всичко бе просто шега,
но спокойно, не страдай, не тъгувай,
не бива да прекършваш крила,
само дерзай и мечтай и ще
срещнеш пак любовта!
© Felina Vasileva All rights reserved.