Jul 7, 2005, 9:44 PM

Обичах или Обичам? 

  Poetry
1240 0 1
Обичам Наско.
Или поне той така твърдеше,
че ще ме обича вечно,
но не ме обича вече.
Разстоянието далечно
сякаш беше твърде много.
А моето малко сърце
се изпълва с все повече отрова.
От любовта му силна и голяма
от дни и помен няма.
От моето сърце и очи е тъй далече.
Аз никога никого не ще обичам вече.
Гордостта сниших си и му повярвах.
Плача.Стига вече. Достатъчно плаках.
Единственото нещо останало в мен
е да пазя любовта си ден след ден.
Обичах Наско или го обичам?
Обичам!Нали и до днес след него тичам.

© Стелла Симеонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Има нещо истинско и земно.
    Позната ми е таз история.Преживявала съм я.
Random works
: ??:??