Feb 15, 2008, 12:05 PM

Обичай ме 

  Poetry » Love
1033 0 8

Обичай ме

Когато ти мълчиш,

сърцето ми в очакване замира.

И чака всеки поглед, всеки жест,

а дъхът в гърдите спира.

 

Не казвай нищо, очите ти ми казват всичко.

Трептят и топлят с лятна жар,

със силата на огнена стихия,

със пламналия в мен пожар.

 

Кажи ми всичко, но без думи,

а с нежните слова на любовта,

със допира на нежни устни

до моите претръпнали уста.

 

"Обичам те" кажи ми, но без слова.

Обичай ме със поглед влюбен,

с ръце, от огън изтъкани,

обичай ме до края на света.

© Тонка Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??