Feb 15, 2011, 9:07 AM

Обичам 

  Poetry » Love
911 1 3

Обичам, когато очите ти греят,
и пламъче огнено в тях си играй.
Всички усмивки пред твойта бледнеят,
там нещо магично сияй.

Обичам, когато ръцете ти мъжки
по тялото мое рисуват безкрай,
когато обсипваш го с нежни целувки
и заедно с теб сътворяваме рай.

Обичам, когато в тишината мълчим
и само сърцата ни пеят в захлас,
Вперили погледи, замечтано стоим
и целият свят е за нас.

Обичам, когато уморено глава
на твоето рамо нежно положа
и само с единствена дума добра
ме караш да чувствам се пролетно свежа.


Очите, ръцете, сърцето обичам,
във теб, всички, всички неща.
И когато името мое изричаш...
И се питам това ли е любовта?

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Любовта е нещо твърде непонятно, затова до сега смятах, че и най- изкусният творец няма да успее да изобрази или да опише това тъй прекрасно чувство. Но след като прочетох твоя стих разбрах, че ти си успяла. Поздравления!
  • Това е щастливата любов,но има и други.А стихът е хубав.
  • Илко,Таня усмихнахте деня ми.Благодаря ви!
Random works
: ??:??