Nov 29, 2018, 2:22 PM

Обичам 

  Poetry » Love
586 1 1

Аз исках да ти кажа колко много те обичам

Как без теб не мога и да дишам даже

Същността си цяла на тебе ще обричам

И повече няма какво да ти кажа

 

Без теб нощите ми са празни самотници

Премръзнали гларуси днес те са

Сетивата ми без посока тъжни са скитници

Като земя пуста те без небе са

 

Аз исках да ти кажа само

Колко много те обичам

Опрян си днес на друго рамо

А аз ще остана тук теб да обличам

На теб да се вричам 

Единствено теб да обичам 

 

И да те чакам

Да си спомниш за нас

Да се върнеш при нас

Ще те чакам

Ела си у нас и не чакай 

 

 

 

© Любов Никифорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??