Oct 30, 2007, 6:36 PM

Обичам 2 

  Poetry » Love
820 0 19
 

Със дъх рисувам твойто име

и нежно го изричам,

до него в вярност е обвита  

едничка думичка „Обичам".

© Криси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??