Aug 31, 2011, 8:39 PM

Обичам... 

  Poetry » Love
774 0 11

Обичам прилива

   на риска

и бурните вълни-желания,

подводните скали

на истината

и пяната на отчаянието...

 

Обичам отлива

   на мислите

от брега топъл на вината

и шарените

миди-мигове

във залива на свободата...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??