Обичам да потъвам в очите ти
и там да виждам себе си, изгубена,
кафява нежност блика в зениците,
повярвай ми, ужасно ми е хубаво...
Обичам да докосвам твойте устни,
така горещи, молещи и жадни,
харесва ми такава да се чувствам,
по-жива от преди и гладна...
Обичам да гадая твойте мисли
и твоите желания да чувам,
да бъда грешница, а толкоз чиста,
наяве и насън да те сънувам!
© Светла All rights reserved.