May 6, 2008, 11:15 AM

Обичам да съм твоят изгрев 

  Poetry » Erotic
1046 0 16
Обичам да съм твоят изгрев,
да те къпя в бликаща любов.
Да те понеса като принцеса
на ръцете си към деня нов.

Обичам да се хвърлим с тебе
голи върху пухеното ни легло.
Да потънем в море от страсти,
бурно вплели телата си в едно.

Обичам да те любя неуморно
вечер след залеза в златисто,
да те докосвам в тъмнината
под лунното сияние лъчисто.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??