May 5, 2018, 1:13 AM

Обичам го горещ (акростих) 

  Poetry » Humour
682 3 5

 

О т днес диета вече пазя -
Б ира, тортичките мразя!
И скам само зеленчук,
Ч ипса вече е боклук!
А спержите са моя Бог,
М орковите пък залог.

 

Г ризкам само витамини,
О бичам даже мандарини!

 

Г лупости! Кого ли лъжа пак!?
О бичам мръвки, вино, шоколад!
Р ежима строг не е за мен...
Е, хайде ще отслабвам в други ден.
Щ е похапна ей сега топло хлебче от пещта!
 

© Пламена Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??