Sep 27, 2024, 7:06 AM

Обичам красотата 

  Poetry » Love
109 3 2

      

Обичам красотата

 

Обичам красотата

във всичките ѝ цветове

и чувството в душата

не спира да расте.

 

Обичам всяко цвете

с хармония и чар,

природата, изплела

божествения дар.

 

Обичам да се радвам

на малките неща –

да чувствам и усещам

как ромоли дъжда.

 

Обичам да се смея

във слънчевия ден

и песен да запея,

ако си ти до мен.

 

Обичам те безкрайно

и ти си ми любим,

обичам те отново,

дори и да мълчим.

 

Обичам да изричам

вълшебните мечти

и дълго да рисувам

любимите очи.

 

Обичам да опиша

красивите неща,

в сърцето си да нося

отново любовта.

 

Когато теб обичам,

светът е по-красив,

по-чуден и прекрасен,

усмихнат и щастлив.

    Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??