Feb 22, 2008, 7:48 AM

Обичам мълчаливите мъже... 

  Poetry » Humour
1995 2 39

Обичам мълчаливите мъже,

които с малко казват много,

вървят без страх над пропаст по въже,

с очи от лумнали огньове...

 

В душите им - поникнали цветя,

в сърцата им - винО пенливо...

И само трябва ми един от тях,

да бъда истински щастлива...

© Вилдан Сефер All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??