Обичам те!Това ще кажа само-
две думи идващи от моето сърце.
Ти даряваш ме със щастие голямо-
с любов и вярност,и късмет!
Още помня първата ни среща,
потънах аз във твоите очи,
а първата ни целувка гореща
моят свят завинаги промени!
Обичам теб и никой друг!
С теб разбрах какво е любовта,
ти си моят мил съпруг
и каквото и да става с теб до края ще вървя!!!
© Десислава Костадинова All rights reserved.