Dec 18, 2009, 11:58 PM

Обичам те 

  Poetry » Love
894 0 2

Oбичам те

 

Повече от рибата в лазурното море,
по-високо от полета на всяка птица,
толкова не са звездите в нощното небе,
колкото те аз обичах.

По-силно от всяка планинска катедрала,
по-истински от висотата на дървото,
по-дълбоко от горската дъбрава,
колкото те аз обичам.

Ще ти дам огъня през зимата,
ще ти пратя дъждове през пролетта,
ще летя със теб през лятото и есента
на крилата на любовта.

Със годините пожарите затихват,
догаря бавно книгата на съдбините ни.
И когато всичко се пропука
и избледнеят жълтите страници -
ще бъда с теб,
ще бъда с теб.

Повече от рибата в лазурното море,
по-високо от полета на всяка птица,
толкова не са звездите в нощното небе,
колкото те аз обичах,
колкото те аз обичам.

 

Ники

© Антон Городецки All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Поздравления!Хубаво е!
  • Много,много,много... много красиво!
    Чак и аз я заобичах!
    Поздравления!
Random works
: ??:??