Mar 14, 2008, 11:01 PM

Обичам те... 

  Poetry » Other
1505 0 0

Обичам те, защо да крия,
обичам те, нима е грях,
пред теб аз истината ще разкрия,
обичам те откакто те видях...

Обичам те през огън и вода,
сърцето ми показва пътя към любовта...
Докрай, дори и след смъртта!

Обичам те, повярвай ти!
Обичам те през ледове и бури!
Обичам те и какво от това?
Нали ти никога не ми повярва?

Обичам те сега
и никога няма да те забравя!
Обичам те, нима ще го запомниш?
Че ти дори и сълза не рониш...


Обичам те, добре, признавам,
но вече радост и щастие не дарявам...
Много те обичам,
макар пред всички да отричам!

Обичам те, кога ще се завърнеш
и мен ще прегърнеш,
а любовта ще превърнеш
в магия от цветя...
Като край на приказката...

© Ивон Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??