Jun 23, 2007, 11:19 PM

обичам те 

  Poetry
686 0 3

Любовта е само чувство,
като тъгата, радостта, вълнението.
Но неразбираемо защо тя заема първо място.
Питах те и ти ми отговори,
че е на първо място в живота ни,
защото от нея произтичат всички други.
Благодаря ти, мили!
За теб е първото място в сърцето ми!

© Таня Атанасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??