May 23, 2008, 9:27 AM

Обичам те 

  Poetry » Love
1127 0 16

 

 

 

 

 

 

 

Обичам те,

дори когато зима е

в сърцето ти,

бронирано със спомени.

Oт минали

любови и животи.

Дори когато вярата

във тебе мълчаливо

е осъдена

в прегръдката

на тъмно отчаяние.

Когато трепетно

притихваш във косите

на някое

моментно тъжно щастие

и всичко е спокойно

и е хубаво...

Припомняй си понякога...

Обичам те.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© Геновева Христова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??