Sep 4, 2012, 4:24 PM

Обичам те 

  Poetry » Love
1171 0 6

Душата ми - един заключен храм.

Сърцето ми гори, трепти без плам...

И полети, безкрайно литнали,

долитат в мен и отлетяват, знам...

 

И думи две - врати заключени,

все търсех аз и по-ранена бях...

Дойдох до тук - видях лицето ти...

И ангел съм, мечта и блян дори.

 

Горя сега, не чувам болката.

Летя сега - не спирам, а летя...

Очите ти са мои - две крила,

Сълзите ти - един изкупен грях...

 

Силвия Кръстева

© Силвия Кръстева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??