May 26, 2009, 9:54 PM

Обичам те 

  Poetry » Love
979 0 3

Отново сама от болка умирам.

Боря се с чувствата си, но не спирам.

И от теб не се отказвам, макар да разбирам,

че няма никога да те имам.

Аз срещу себе си заставам.

Мислите за теб спотаявам.

 

Тайно вечер в съня си се надявам.

Единствено с тези думи да не те наранявам!

© Павлета Кованджийска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??