Dec 5, 2009, 7:28 AM

Обичам те до вик 

  Poetry » Love
849 0 12

Обичам те до вик

 

Моята обич е мъка в нощта...
Моята обич ме води в живота.
Ако искаш, мога да изкрещя,
но аз в тишина си описвам Голготата...

Моята обич е зад стъклото ти птица,
а ти се затваряш и пренебрегваш...
Разцъфнала вече е в сърцето лозницата,
ластари към тебе протегнала...

Съдбата ми с тебе е струпана клада.
На очите-поляна съм изцяло заложник.
Иска да разтури твоята барикада
и да те прегърне псевдохудожникът...

Но ето, "Нахалник!" - нарече ме тя...
Моята обич... Мигът е велик!
А аз я обичам до немота...
А аз я обичам до вик...

 

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??