Aug 18, 2007, 9:48 PM

ОбИчАм Те (Явор) 

  Poetry
1111 0 3
Обичам те -
крещи душата,
сърцето ми
тупти в ритъма на любовта,
умът ми,
от песни залюлян,
сънят ми,
с теб е заигран.
Не спирам
да крещя аз твойто име,
побърквам се,
щом не си до мен
и искам моят ден
да се слее с твоя в мен,
да обгърнеш мойто тяло,
което за теб е замечтало,
да целунеш мойте устни,
жадни за твойте, че са вкусни,
и в мига да ме прегърнеш,
и света да преобърнеш.

© Ралица Лазарова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??