Oct 5, 2024, 8:11 AM

Обичам теб и есента 

  Poetry » Love
97 3 3

       

  Обичам теб и есента

 

Сърцето ми те търси в есента,

летят красивите листа.

Душата ми е с теб и любовта,

докоснала отлитаща мечта.

 

Танцува вятърът отвън,

донесъл празничния звън.

Обичам те като насън,

танцува вятърът отвън.

 

Пленяват багри, цветове,

разкриват есенните светове.

Очите ти и те блестят,

усмивка ще ми подарят.

 

И есенно цъфтят цветя,

прекрасни в златна красота.

Аз искам теб и любовта!

Обичам те през есента!

          Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska All rights reserved.

The work is a contestant:

Есента - сезон на равносметка, сезон на мъдрост, сезон на тъжна красота »

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??