Aug 21, 2011, 10:26 AM

Обичам ви 

  Poetry
617 0 2

Помня още от преди,

помня хубавите дни.

Помня нашите усмихнати лица -

времето, когато бяхме мънички деца.

Запознахме се съвсем случайно,

неподозирайки за приятелството дълготрайно.

С годините осъзнах,

че с вас винаги щастлива бях.

И колко се смях,

с вас трудностите преодолях.

Животът беше по-лесен -

спомняте ли си как пеехме песен след песен?

Обичах и когато излизахме през нощта

и си говорехме, загледани в една звезда.

Когато изморени бяхме от игра

и се скрихме във входа от дъжда?

Колко хубаво приятелство, нали?

То в душата ми вечно ще остане да блести!

© Ванс All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??