Aug 13, 2007, 1:10 PM

Обичаш ме! Не те обичам! 

  Poetry
800 1 17
Не те обичам, разбери!
Опитах се. Не се получи.
Не искам в твойте светли дни
да бъда черния ти случай!

Не те обичам! Помогни
на разума си и сърцето
да търсят в бъдещите дни
заслужилата се за него!

Обичаш ме! Това го знам.
Но повече не ми го казвай.
От мен самата ме е срам,
че твоите мечти наказвам!

Обичаш ме! Но престани!
За мен на всичко си готов!
Но трябва ли със таз вина
да живея цял живот?

Не те обичам! Затова
бъди мъжкар и остави ме.
Ти заслужаваш любовта
да не носи мойто име!

© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??