Nov 5, 2008, 8:48 PM

Обично 

  Poetry » Love
771 0 11
Теменужен поглежда ме здрачът,
звездна нощ
галещ с клепки босилкови,
а луната-сълза
кротко плаче,
и на шепот приижда -
"обичам те".

Теб. -
Последната глътка рубинена,
в саркофага кристален
на моята чаша -
измълчана,
копняна,
непита...
изсънувана само
с цвета на кръвта ми.

© Радост Даскалова All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??