Jun 4, 2009, 12:18 PM

Облаци 

  Poetry » Other
613 0 16

 

Облаци

 

Облаци са надвиснали над жарта в ранен юни.

 

Ще отвори  врата нечий праг с топли думи.

 

Ще намери кафето моята притеснена умора.

 

Ще я покани да седне на светло асмата на двора.

 

Ще запее хорската глъчка полугласни представи.

 

Ще раздират простора  лесни поуки, но здрави.

                                                         

Ще цвърчи слънчев лъч над скопосни мисли.

 

Изведнъж пръсва дъжд и дъга облаците разлисти.

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??