Oct 26, 2022, 4:59 PM

Обожавам 

  Poetry » Love
614 1 1

Обичам идеалната форма на косата ти,да развалям.

И нека всеки кичур намери произволното си място.

Обичам шумотевицата, която създаваш и тишината,

с която уютно ме обръщаш късно вечер.

Мразя бъркотията в живота ти,

но обичам да я подреждам.

Мразя отвратителния ти характер и инат, 

но обичам душата ти.

Обожавам топлата ти прегръдка и
ароматът  ти да усещам по себе си.

Обожавам как живота в теб кипи,

и
най-вече обожавам теб такъв, какъвто си.

© Женя Германова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Хареса ми и финалът - също.
    Поздрави! Успех!
Random works
: ??:??