Mar 16, 2023, 3:11 PM

Образ в и пред огледалото 

  Poetry » Phylosophy
332 0 0

Пред огледалото,

в тихата вечер,

на мислите свои,

аз съм диспечер.

Кои да пусна?

Кои спирам?

Аз го решавам!

Самичка избирам!

Искам докрай

да отворя вратите

и страхът

до основи да срутя!

Искам отново,

да сбъдвам мечтите си

и в съмнения

да спра  да се лутам!

Няма да чакам

образът в огледалото,

уста на разтегли

в щастлива извивка.

Мога и искам,

Любов да съм цялата

и да заразявам света

със усмивки!

© Ирен All rights reserved.

The work is a contestant:

Когато срещу мен е огледалото »

39 Position

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??