Apr 20, 2006, 11:20 AM

Обречен си без мен 

  Poetry
621 0 6
Не можеш да се скриеш,
за мене си роден.
Където и да идеш,
ще бъдеш в моя плен.

Обречен си-ти знаеш,
без мойта светлина,
без нея ще се скиташ
самотен по света.

И лед ще те сковава
и зной ще те гнети,
тайфуни ще бушуват
в твоите гърди.

А, аз съм топла зима
и нежен бриз в нощта,
оазисът в пустиня
и живата вода.

Светулка ще ти пратя
от мойта светлина,
за да намериш пътя
към моята душа

© Росица Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??